“De Toekomst van de catering”

  

Op 9 november 2021 vind in de Jaarbeurs te Utrecht het congres “Toekomst van de catering: samen vooruit!” plaats. Dit is een gezamenlijk initiatief van werknemersorganisaties en werkgevers uit de branche Het doel is stil te staan bij de ontwikkeling binnen de cateringsector. Door de covid-19 pandemie is er heel veel veranderd.


Over het congres
Tijdens dit congres nodigen wij medewerkers, werkgevers en opdrachtgevers uit om met elkaar het gesprek aan te gaan over de toekomst. Door op zoek te gaan naar gezamenlijke belangen kunnen we vooruit kijken naar een toekomstbestendige cateringsector.


We gaan met elkaar het gesprek aan en meerdere sprekers uit de sector zullen ook aan het woord komen. Ook word je tijdens dit congres geïnspireerd met voorbeelden van omdenken op de werkvloer. Bijvoorbeeld over nieuwe cateringconcepten waardoor het traditionele bedrijfsrestaurant verdwijnt. Daarnaast is er natuurlijk ook ruim de tijd om te netwerken met collega’s en staat er een heerlijke lunch en afsluitende borrel op het menu.
Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden.