Stand van zaken reorganisatie 8 oktober 2020

  

De afgelopen weken zijn ruim 1100 gesprekken gevoerd met medewerkers van Compass-Group Nederland. Voor meer dan 800 medewerkers betekende dit het einde van hun dienstverband en voor zo’n 250 medewerkers een aanpassing in contracturen.

Deze periode is door alle betrokkenen als zeer heftig ervaren. Zoveel gesprekken en zoveel keer afscheid nemen van collega’s gaat je niet in de oude kleren zitten. Ook voor de medewerkers die achterblijven op locatie is het zwaar. Zij moeten door met minder medewerkers waarbij de werkzaamheden niet altijd evenredig minder zijn geworden. Dat betekend flexibiliteit, omschakelen en op zoek naar nieuwe motivatie om iets moois neer te zetten voor onze gasten.

Wij wensen een ieder daarbij heel veel succes en bedanken de collega’s die het bedrijf hebben moeten verlaten voor hun inzet.