Lichtpuntje in donkere tijden

  

Enkele weken voor kerst hebben alle medewerkers van Compass-group een kerstattentie ontvangen van de directie van ons bedrijf.  Al eerder ontvingen alle medewerkers ter gelegenheid van Sinterklaas een chocoladeletter op hun huisadres.

De Ondernemingsraad is blij met deze attenties en verheugd om te zien dat de bestuurder ook alle medewerkers die tijdens de afgelopen reorganisatie hun baan hebben verloren niet vergeten is. Ook zij hebben deze pakketjes ontvangen.

Vanaf de werkvloer en de rayonmanagers zijn er diverse berichten gedeeld over dit leuke initiatief.

Lisanne Blom (RM) “Vanuit verschillende kanten krijg ik bedankjes voor de chocoladeletter en het kerstpakketje. Het is mooi als dit bij de directie terecht komt, ik zie dat aandacht werkt.”

Peter Blokzijl (inmiddels ex-medewerker): “Leuk idee van Compass.”

Ferry Slee (VM): ‘Hey Ferry, wil je namens mij de persoon die dit heeft geregeld bedanken? Dit wordt zeer gewaardeerd.” (Dit was namens een collega die ons bedrijf inmiddels heeft moeten verlaten).

Peter Arkesteijn (mdw DOW Terneuzen): “Hier niets dan positieve reacties. op deze leuke geste”

Mohammed (mdw Schipholgroup): “Heel leuk cadeau, fijn in deze donkere tijden om waardering te krijgen.”

Isolde Lughthart & Jeroen Bierdrager (KCS): “Leuk zo’n attentie dat wordt zeer gewaardeerd.”

Heel fijn om in deze donkere tijden voor iedereen toch een blijk van waardering te ontvangen. Dat doet veel mensen goed. We gaan met zijn allen een andere kerst tegemoet dan we hadden kunnen voorzien begin dit jaar. We zullen met zijn allen de schouders eronder moeten zetten en de regels naleven. Dan kunnen we binnenkort allemaal weer genieten van een knuffel en gezelschap om ons heen. Dan kunnen we hopelijk ook onze gasten weer welkom heten in onze restaurants. Jongens wat kijken ook wij daar naar uit.

De ondernemingsraad wenst alle collega’s en helaas inmiddels ex-collega’s mooie warme kerstdagen, een feestelijk oud jaar en een fantastisch maar bovenal gezond 2021!

Hou vol, blijf gezond!