‘….van de werkvloer’

  

Het was 8 februari j.l. toen een van de medewerkers mij attendeerde op een aantal chocomelk verpakkingen in de koeling, met een tht van 9 februari. Die moesten dus vandaag of morgen op. Ik bedacht dat ik er een leuke actie van zou maken zodat we geen derving zouden hebben.  Zo gezegd, zo gedaan. Een actie bordje gemaakt, lekker korting erop en die raken we vandaag nog wel kwijt, dacht ik.

De betreffende medewerker is de buffetkoelingen gaan vullen…en ja hoor ook met chocolademelk die vers was binnen gekomen met de 15 februari.

Op zeker moment hoorde ik geroezemoes bij de kassa’s waar de medewerker aan een ieder moest uitleggen dat de actie alleen de chocolademelk betrof met een houdbaarheidsdatum 9 februari. Wat natuurlijk tot teleurgestelde reacties bij de gasten leidde.

Moraal van het verhaal: Fijn dat er wordt meegedacht, maar denk wel vanuit het oogpunt van de gast voor je er een actie van maakt. En wel blijven managen…….