Wist je dat? Hulp bij grip op je financiën

  

Als een medewerker dagelijks geldzorgen heeft dan kan dit behoorlijk van invloed zijn op zijn of haar gezondheid. Als de zorgen heel hoog oplopen dan kan dit van invloed zijn op het  functioneren op de werkvloer.

Als leidinggevende werk je samen met je team, het kan dan ook zo zijn dat je een gedragsverandering ziet  is of dat je medewerker je in vertrouwen neemt over financiële zorgen. Weet dan dat je diegene erop kan wijzen dat Compass hulp kan bieden bij het oplossen van geldproblemen. Compass biedt namelijk telefonische hulp van een professionele budgetcoach aan.

Bellen met de budgetcoach gaat volledig buiten Compass Group om; dat wil zeggen dat Compass op geen enkele wijze wordt geïnformeerd over welke medewerkers contact hebben gezocht en wat er met de budgetcoach wordt besproken. Heb je vragen hierover of wil je contact met de budgetcoach? Neem dan contact op met de voorzitter van de ondernemingsraad Sven van der Hoorn, hij kan je verder informeren. Liever zelf de contact gegevens opzoeken ? Kijk dan op intranet daar vind je het telefoonnummer van de budgetcoach.