Compassie…

  

Natuurlijk hebben jullie allemaal wel eens van de Compassie gehoord. Maar lees je hem ook iedere keer? Nee? Moet je echt doen hoor!  Iedere werknemer van Compass Group met een geldig email adres krijgt hem in zijn postvak.

Zo kan je er in lezen welke collega’s een jubileum vieren. Wie weet ken je er wel één.
Verder deze keer een heel leuk stukje over Famous Flavours met prachtige foto’s. Mooi om te zien waar deze collega’s toe in staat zijn en er voor zorgen dat een bruiloft een prachtige herinnering wordt.

Ook de afdeling HR (personeelszaken) heeft een paar interessante artikelen geschreven. Je kunt op een heel voordelige manier een nieuwe fiets, laptop of abonnement voor de sportschool aanschaffen. Deze betaal je dan van je bruto loon maar je kan er ook een aantal verlofuren voor inleveren.

We hebben ook een aantal zeer sportieve collega’s die de Dam tot Dam loop By Night gelopen hebben in Zaandam. Een hele prestatie.
Het is maar een kort overzicht van wat er in de Compassie van september allemaal te lezen is. Dus heb je hem nog niet gelezen wacht dan niet langer en lees de Compassie vandaag nog!