De ondernemingsraad komt naar je toe…

  

De ondernemingsraad organiseert een aantal keer per jaar een OR bezoekdag. Een aantal leden van de ondernemingsraad bezoeken een Eurest locatie (Horeca, Catering & services) om daar met de collega’s te praten over verschillende onderwerpen die de medewerkers belangrijk vinden.  Het bezoek kan samenvallen met een gepland werkoverleg of een speciaal ingericht ‘Vraag en antwoord uurtje’ zijn.

Het is fijn als je van te voren een paar onderwerpen bedenkt waar je graag met leden van de ondernemingsraad over zou willen praten en deze met ons deelt. Dan kunnen wij het bezoek goed voorbereiden.

Lijkt het je leuk en van toegevoegde waarde als de OR eens bij jullie op locatie aanschuift? Neem dan contact met ons op via de email of het contactformulier op de website. Wij nemen dan contact op met de locatie verantwoordelijke om een en ander in te plannen.

Hopelijk tot snel!