Wie zitten er allemaal in de ondernemingsraad?

  

Iedere maand stelt iemand anders zich voor. Lees wat de ondernemingsraadsleden drijft in hun werk, als ondernemingsraadslid, maar ook wat ze leuk vinden als ze na het werk weer naar huis gaan.

Mijn naam is Guido van der Velden ik ben 26 jaar en woon, samen met mijn partner en twee honden (labradors) in Nieuwegein.

Ik werk inmiddels 4 jaar voor Eurest waarvan bijna 3 jaar bij Rabobank Europastaete in Utrecht, maar zwerf zo nu en dan eens naar een andere locatie. Wat ik vooral erg leuk vind, bij andere locaties in de keuken rondsnuffelen.
In mijn vrije tijd heb ik graag mensen om mij heen, lekker eten en borrelen met vrienden en/of    familie, maar ook lui op de bank een filmpje of goeie serie kijken, daar ben ik altijd voor te porren. Sinds 8 juli 2017 ben ik lid van de OR, ik ben hierin gestapt omdat ik vind dat er een stem vanuit de jongere medewerkers hierin ook moet klinken. Een jongere, misschien andere, blik kan een goede aanvulling zijn binnenin de OR. Wat ik vooral belangrijk vind hierin zijn doorgroei- en opleidingsmogelijkheden (‘learning on the job’). Ik vind dat hier meer duidelijkheid in kan komen, een goed opleidingsprogramma binnenin de organisatie. Iets waarmee we wellicht jongere collega’s  verder kunnen helpen in de catering en bij Eurest. Verder zijn er bij de OR andere interessante en leerzame onderwerpen waar ik mij samen met de andere OR-leden graag over buig. Hierbij houden we zowel onze werkgever, als onze achterban (collega’s die dag in dag uit zichzelf ‘op de vloer’ inzetten) sterk in gedachten. Hiervoor ga ik mijn uiterste best doen binnen de OR.