Team uitje!!

  

Heel erg blij zijn wij dat we jullie kunnen vertellen dat we overeenstemming hebben bereikt over het opnieuw invoeren van het TEAMUITJE.

De ondernemingsraad vind het belangrijk dat teams eens per jaar met zijn allen de kans krijgen om van een personeelsuitje te kunnen genieten. De blijk van waardering voor het iedere dag hard werken is daarbij erg belangrijk. De vorm waarin het wordt aangeboden vinden we ook mooi omdat het aan iedere vestiging (manager) zelf is om een uitje op maat te organiseren.

Daarnaast is er besloten dat het kerstpakket verdwijnt maar mocht je nog geld over hebben in je budget kan je daar nog een persoonlijk cadeau voor iedere medewerker kopen op locatie. Wie kent zijn mensen nou beter dan de leidinggevende zelf en dan krijgt iedereen een uitje en misschien nog een presentje waar hij/zij blij van wordt. (Let wel het uitje is het doel, een cadeau voor € 35,00 mag niet!)

Onze bestuurder is zo enthousiast over het idee dat hij voor het eerste jaar een opdracht meegeeft aan de locaties, maak een foto van je teamuitje en stuur deze op. Laat zien dat je een leuk uitje hebt met je collega’s en geniet ervan!