Wie zitten er allemaal in de ondernemingsraad?

  

Mijn naam is Leen Westdijk, nieuw OR lid. Oorspronkelijk kom ik uit Maasdijk  (nabij Hoek van Holland), maar woon sinds 1986 in dé kastelenstad van  Nederland, Wijk bij Duurstede. Ben gehuwd, vader van 2 kinderen en opa van  kleindochter, Vlinder. Mijn vrije tijd besteed ik o.a. graag in de tuin en probeer dan ook de gekste zaden op te kweken, met name van diverse
pepersoorten (o.a. de pittigste rode pepersoort ter wereld).

In 1977 ben ik gestart als leerling-kok, vervolgens  instellingskok, dieetkok en chef-kok binnen diverse verzorgingshuis-, verpleeg- en ziekenhuizen en ben ik enkele jaren werkzaam geweest voor BRN-catering (Albron). Sinds 1 mei 2000 ben ik in dienst bij Compass Group. Ooit begonnen als tournant chef-kok in de regio Utrecht binnen de diverse verzorgingshuizen. Vervolgens vanaf  december 2000 werkzaam als locatiemanager binnen de Penitentiaire
Inrichtingen Zwolle. Leuk om te weten: wat momenteel de Librije in Zwolle is, was voorheen de Zwolse  rouwenbajes (het Spinnenhuis).

Vanaf 2007 t/m  2009 als locatiemanager gewerkt bij GGZ Altrecht te Den Dolder.  Vanaf 2009 tot en met augustus 2012 wederom enkele jaren ‘in de bajes gezeten’ deze keer als locatiemanager in P.I. Lelystad.  31 augustus 2012 heb ik (met enige weemoed) als laatste Eurest medewerker  (i.v.m. einde contract) de deuren van ‘onze’ laatste P.I. definitief achter mij dicht gedaan. Aansluitend ben ik (tot op heden) werkzaam als locatiemanager bij hoofdkantoor Menzis te Wageningen. Mijn bijdrage als nieuw OR lid zal zich vanzelfsprekend moeten bewijzen, het betekent in ieder geval ook veel leren voor mij. Uiteraard wil ik mij inzetten voor de belangen van de werknemers samen, daarnaast ben ik van mening dat je het bedrijfsbelang ook niet uit het oog mag verliezen. Kortom, daar ga ik mijn best voor doen….

Met culinaire groet, Leen Westdijk.