Wie zitten er allemaal in de ondernemingsraad?

  

Mijn naam is Monique de Rooij, 49 jaar en getrouwd en heb twee kinderen en we wonen in Otterlo. Ik werk sinds 2001 bij Xandrion in Ede als controller.

Monique de Rooij

Xandrion is sinds juni 2016 onderdeel geworden van de Compass organisatie en doet aan inkoopbemiddeling. Hoe meer deelnemers gebruik maken van een contract met een leverancier, des te sterker het inkoop collectief en des te hoger de korting. Bij ons op kantoor dus geen catering of facilitaire diensten maar zakelijke dienstverlening. Er werken nu ongeveer 15 mensen bij Xandrion.

Door de bundeling van de inkoopvolumes van Compass en van de 900 klanten van Xandrion ontstaat er een nog groter inkoopcollectief. We zijn altijd op zoek naar nieuwe deelnemers. Misschien ken jij wel een bedrijf in jouw omgeving dat zich ook wil aansluiten. Zo ja laat het me weten! Ik ben trots op Xandrion en hoop dat jij ook trots zijn op jouw werkplek, locatie of bedrijfsonderdeel. Ik vind het belangrijk dat alle medewerkers van Compass vertegenwoordigd zijn in de ondernemingsraad, dus ook de medewerkers van Xandrion. We zetten met zijn allen een teamprestatie neer, iedereen binnen de organisatie draagt daar zijn steentje aan bij en moet een stem hebben en gehoord worden. Ook is het belangrijk dat iedereen onderdeel is van het succes van de organisatie.

Ik wil me binnen de OR sterk maken voor de persoonlijke waardering en ontwikkeling van de medewerker. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger voor de lokale voetbalvereniging. Ik doe aan yoga en tennis en onderneem graag leuke activiteiten met vrienden. Verder kijk ik graag films, houd van wintersport en citytrips. Ik zoek altijd naar optimalisering van de processen en verbetering van prestaties.

Het lijkt me heel leuk om het bedrijf Compass en haar medewerkers beter te leren kennen. Wie ben je, waar werk je, wat is je functie, waar ben je trots op en wat zou je graag anders zien? Jouw persoonlijke reactie wordt zeer gewaardeerd. Je kunt me een mail sturen op het volgende mail adres:

monique.derooij2@compass-group.nl