Wie zitten er allemaal in de ondernemingsraad?

  

Iedere maand stelt iemand anders zich voor. Lees wat de ondernemingsraadsleden drijft in hun werk, als ondernemingsraadslid, maar ook wat ze leuk vinden als ze na het werk weer naar huis gaan.

Lieve collega’s,

Hierbij wil ik mij aan jullie voorstellen. Mijn naam is Jeroen Jager.

Ik ben als chef-kok begonnen bij Holland Catering, werd later manager bij Avenance en werk nu sinds 7 jaar bij Eurest als manager en chef-kok.

Ik zit in de OR omdat ik denk iets bij te kunnen dragen voor het personeel. Sinds twee jaar woon ik in een mooie jaren dertig woning aan een meer in Uithoorn, samen met mijn vrouw en mijn twee honden. Ik heb twee volwassen kinderen.

Het is mijn grote passie om de mensen voor wie ik kook een heerlijke en gevarieerde maaltijd voor te zetten. Ook thuis kook ik graag voor familie en vrienden. Verder doe ik aan beeldhouwen, wielrennen en wandel ik graag met mijn honden.