Ondernemingsraad opnieuw geïnstalleerd

  

De ondernemingsraad is weer geïnstalleerd en heeft er zin in.

Tijdens de eerste trainingsdagen werd al heel snel duidelijk dat er een goede chemie hangt in de groep en dat alle leden met passie en enthousiasme beginnen aan deze zittingstermijn. Wij zijn de vertegenwoordigers van alle medewerkers van Compass Group, dus ook van Xandrion, Famous Flavours, alle locaties maar ook het hoofdkantoor.

Wij komen op voor de belangen van de medewerkers en staan kritisch tegenover beleid en werkwijzen binnen de organisatie. Hiermee maken we ons niet altijd bij iedereen populair, en dat is wel eens moeilijk. Het uiteindelijke doel zal altijd zijn dat wij er “als bedrijf” beter van worden, dat werkwijzen worden aangepast of dat er beleidswijzigingen plaatsvinden. Dit kan op individuele wijze wel eens als vervelend worden ervaren, bedenk, het gaat niet om de individu, de afdeling of de locatie, het gaat om het grotere