Piety van der Molen

Ik ben Piety van der Molen, ik woon in Assen en werk al geruime tijd in het mooie Groningen. Wij beheren daar twee bezoekersrestaurants Grand Café en DeliMarché. Twee mooie locaties binnen het UMCG waar ik trots op ben en waar ik met veel plezier mijn werk uitvoer. Samen met mijn collega’s zorgen we er o.a. voor dat onze gasten; onze leerlingen/ stagiaires/ medewerkers zich welkom voelen.

Buiten het werk probeer ik een beetje sportief te doen, lekkere loopjes door de natuur en ik volg ook groepslessen op de sportschool. Lezen, beetje in de tuin hangen en klooien, theateravondje, bioscoop, lekker uit eten eigenlijk de leuke dingen van het leven pakken.

Ik draai nu een aantal jaren mee in de OR en het blijft een interessante en boeiende materie. Je begrijpt waarom bepaalde beslissingen worden genomen, je hebt voorkennis en informatie gehoord of gekregen en dat maakt dat je begripvoller bent naar jezelf en je collega’s/ team toe. Ik maak ook deel uit van de commissie HSE (Health Safety Environment ) onderwerpen als bedrijfskleding, veilig/ gezond schoeisel, duurzame inzetbaarheid, belading van rolcontainers zijn o.a. onze agenda punten. Soms duren processen/ veranderingen erg lang en dan is een lange adem hebben noodzakelijk. Wat belangrijk is en blijft is de communicatie op alle vlakken van hoog naar laag, de waardering voor elkaar; iedere schakel binnen onze organisatie is belangrijk.

Terug