Rene Groeneveld

Ik ben René Groeneveld en werk sinds november 1985 bij Eurest. De eerste 5 jaar als vestigingsmanager van verschillende locaties. De laatste locatie was Hoogovens (nu TaTa Steel) alwaar ik verantwoordelijk was voor de logistiek en 3 bedrijfsrestaurants. Daarna ben ik rayonmanager geworden bij Eurest Institutioneel. Na weer 5 jaar ben ik overgestapt naar Medirest. Ik ben nu nog steeds rayonmanager voor de locaties van Menzis en de grote GGZ locatie Altrecht.

Ik ben woonachtig in Alkmaar en al weer 35 jaar gelukkig getrouwd en trotse vader van een zoon en een dochter. Mijn grote passie is fotografie. Je kan mij dan ook veel vinden in mooie steden die ik bij voorkeur in de avond fotografeer. Sinds mijn zoon het huis uit is hebben we een kamer over. Daarin heb ik nu een fotostudio gemaakt waar ik ook veel in fotografeer. Denk dan aan ‘food & drinks’ en dat geeft weer een mooie verbinding met Eurest.

Toen ik ongeveer één jaar werkzaam was bij Eurest werd de OR opgericht. Daar ben ik toen direct deel van uit gaan maken. Toen ik rayonmanager werd ben ik er een tijdje mee gestopt om mij geheel te kunnen richten op het rayonmanagers vak. Na de eerste grote reorganisatie begin jaren 2000 heb ik mij weer verkiesbaar gesteld en ben ik weer deel uit gaan maken van de OR. Binnen de OR maak ik deel uit van de commissie FEB (Financieel Economisch Beleid) en als vicevoorzitter maak ik deel uit van het dagelijks bestuur van de OR.

Lid zijn van de OR betekend dat je over heel veel zaken die binnen ons bedrijf spelen mag meepraten. We worden door onze directie altijd vooraf geïnformeerd over allerlei zaken. Voor bepaalde onderwerpen moet de OR ook instemming of advies geven. Door mijn lidmaatschap van de OR ben ik dus altijd goed geïnformeerd en begrijp ik beter waarom bepaalde beleid wijzigingen worden genomen. Dit kan ik dan weer goed gebruiken in mijn werk als rayonmanager. Medewerkers kan ik op die manier uit eerste hand informeren wat ik heel fijn vind. Ik hoop dan ook dat ik nog vele jaren deel mag uitmaken van de OR.

 

Terug