‘….van de werkvloer’

  

Hilarische, leuke, emotionele of spannende verhalen van de werkvloer hoor je vaak alleen in je eigen kringetje. Toch zijn ze soms te leuk om niet met je collega’s in het land te delen. Vertel ons je ‘verhaal van de werkvloer’ en wij wie weet plaatsen wij hem in onze speciale rubriek.

Hieronder de inzending van Steven…….

Bij deze een aantal anekdotes die ik  zoal aan de kassa meemaak. Zowel vanuit de gasten als vanuit mijzelf. Ik probeer het praatje aan de kassa altijd luchtig te houden en niet te amicaal te zijn.

Kassier : “wat ben ik blij dat u wederom tijd heeft kunnen vinden om bij ons te komen lunchen.”Kassier : “komt u alstublieft bij mij aan de kassa, ik voel me zo alleen !!
Kassier : “Mevrouw zoekt u gerust maar naar u pasje. Tenslotte loop ik niet weg want ik sta hier nog wel een uur, en er staan er geen boze mensen achter u te wachten.
Kassier naar  collega : “niemand komt bij mij aan de kassa….ik ben te lelijk en te duur.
Kassier : Meneer als het aan mij ligt is al het eten gratis, alleen dan wordt mijn manager niet zo blij !!

Gast : “ Zo wat is het druk ! is het gratis vandaag?”
Gast : “ Bedankt weer!! Tot morgen.
Gast : “Zo ga je biljarten ? “( kassier had zijn haar gemillimeterd).
Gast : “ Sorry blijf even aan de lijn (aan de smartphone) ik vindt het zo ontzettend onbeleefd als ik afreken terwijl ik sta te bellen”.
Gast : “ Gast op een grappige toon “schandalig dat ze me niet laten gaan om even te lunchen… daar moet ik toch maar eens wat van zeggen….schande schande !!”.

Gr. Steef

 

Voel je vrij om zelf een leuke tekst in te sturen voor deze rubriek. We kijken uit naar je inzendingen. Je kunt ze sturen aan: Ondernemingsraad.