Oproep…. van de werkvloer

  

Hilarische, leuke, emotionele of spannende verhalen van de werkvloer hoor je vaak alleen in je eigen kringetje. Toch zijn ze soms te leuk om niet met je collega’s in het land te delen. Vertel ons je ‘verhaal van de werkvloer’ en wij wie weet plaatsen wij hem in onze speciale rubriek.
Hieronder vind je een eerste aanzet:

Als locatiemanager van een bedrijfsrestaurant kwam op een dag een medewerker van Tempo Team binnen voor zijn dienst. Dit was een jonge knul van ongeveer 16 jaar. Ik wees hem op de kleedruimte en leg nog wat dingen over de locatie uit. Daarna vraag ik hem of hij ervaring heeft in de spoelkeuken, waar hij vandaag zou gaan werken. Waarop de jongen tegen mij zegt: “Nee meneer, maar ik heb wel veel filmpjes gekeken op YouTube”. Geen ervaring maar super gemotiveerd!
Geweldig toch, de jeugd van tegenwoordig 😉

We kijken uit naar je inzendingen. Je kunt ze sturen aan: Ondernemingsraad