Rolcontainer problematiek

  

Verkeerd belanden rolcontainer zijn ergerlijk en soms zelfs ronduit gevaarlijk, maar ook nog eens heel belastend voor je lichaam. De HSE-commissie van de ondernemingsraad en een speciale werkgroep binnen Compass group slaan de handen op dit punt, ineen. Samen gaan de meldingen bundelen om tot een voor iedereen werkbare oplossing te komen. Maar hierbij hebben we jou op locatie wel nodig.

Krijg jij een rolcontainer binnen die bijvoorbeeld; te hoog beladen is (norm is; onderkant bovenste krat niet boven het rek) of gebreken vertoond door kapotte wielen, missende spanbanden, losse staanders zonder veiligheidsclip of andere misstanden?  Meld dit dan via rolcontainer en voeg foto toe waarop de gebreken of de gevaarlijke situatie goed zichtbaar is. Alleen dan kunnen we gericht proberen dit aan te pakken.  Wij rekenen op jullie…