Hij is er…. het jaarverslag 2017

  

Beste collega’s, met trots willen wij jullie ook dit jaar weer het jaarverslag van 2017 aanbieden.
De afgelopen jaren werd het jaarverslag per mail of post verzonden, nu we onze eigen website  hebben is dit natuurlijk de plek waar jullie het verslag kunnen lezen. Om het milieu te ontlasten houden wij het jaarverslag digitaal. Je vind het verslag in het menu aan de rechterzijde van de pagina.

In het jaarverslag stellen een aantal ondernemingsraadsleden zich voor en vertellen waarmee ze zich hebben beziggehouden het afgelopen jaar.  Al de commissies binnen de ondernemingsraad informeren jullie over wat er heeft gespeeld in 2017 en welke adviezen- of instemmingsverzoeken de revue hebben gepasseerd. Zo kunnen jullie een kijkje nemen in de “keuken” van je eigen ondernemingsraad.  Wij wensen jullie veel leesplezier.