CEO Compass Group omgekomen bij tragisch ongeval

  

In de ochtend van 01 januari kwam het trieste bericht tot ons dat onze CEO Richard Cousins, zijn twee zoons William en Edward, zijn verloofde Emma en haar dochter Heather op 31 december zijn omgekomen bij een vliegtuigongeluk in Australië.

We zijn geschokt en zeer verdrietig door dit nieuws.

Onze gedachten gaan uit naar de familie, geliefden en vrienden van Richard, Emma en hun kinderen. Namens de ondernemingsraad van Compass-group Nederland willen we hen heel veel sterkte wensen bij dit onnoemelijke verlies.

Engelse versie:

In the morning of January the 1st,  the sad news reached us that our CEO Richard Cousins, his two sons William and Edward, his fiancé Emma and her daughter Heather were killed in a plane crash in Australia on December 31st.

We are deeply shocked and saddened by this awful tragedy.

Our thoughts go out to the family, loved ones and friends of Richard, Emma and their children.  On behalf of the works council of Compass-group Netherlands, we extend our deepest sympathies to them at this very difficult time.