CAO overleg afgebroken

  

Donderdag 23 november zijn de cao onderhandelingen tussen de werkgeversorganisatie Veneca en de vakbonden FNV Catering, CNV Vakmensen en De Unie voor een nieuwe cao vrij snel na de start stukgelopen. Er is volgens de werkgeversorganisatie te weinig vooruitgang geboekt en zij willen nu eerst de achterban informeren alvorens naar de onderhandelingstafel terug te keren. Het volgende geplande overleg is ook gelijk geschrapt.

Knelpunten in de gesprekken zijn het loon, de looptijd van de cao en de reiskostenvergoeding. De partijen staan hierin behoorlijk ver uiteen en de werkgeversorganisatie heeft aangegeven hier niet meer over te willen praten. De bonden gaan overleggen met hun cao commissie hoe nu verder.

Mocht je meer inhoudelijke informatie willen over dit onderwerp kun je die o.a. hier vinden.