Jij maakt het verschil

  

Of je het nu gelooft of niet, zo is het of misschien beter om te zeggen jij kunt het verschil maken, door op de juiste manier te handelen/werken ben jij als collega een hele belangrijke schakel in een gezond bedrijf. Bedenk dat we het samen moeten doen!

Dit keer was de PR commissie van de ondernemingsraad degene die het verschil maakte. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden is een gezegde, en zij voegden de daad bij het woord.

Er werd een filmpje gemaakt van een irritatie/verbeterpunt waar menigeen binnen onze locaties tegenaan loopt. Het uitgebreide maar ook tijdrovende productkaartjes systeem. In een 1,5 minuut werd er duidelijk gemaakt wat een tijdrovende klus het systeem is.

Het filmpje werd getoond aan de bestuurder en die heeft het direct gedeeld met zijn LT. (Leiderschap Team) Al bijna een jaar lang is er hierover gepraat met de betrokken afdelingen, maar volgens de ondernemingsraad werd het probleem niet zo accuraat opgepakt als het zou moeten, wij proberen met het filmpje duidelijk te maken dat het gaat om heel veel tijd op alle locaties en dat er prioriteit gesteld moet worden aan een oplossing/ander systeem.