OR verkiezingen

  

Hierbij de aanmeldingen voor de ondernemingsraad. Er zijn 19 zetels beschikbaar en er hebben zich 23 personen aangemeld.

In overleg met de bestuurder is besloten om geen verkiezingen te houden maar alle collega’s die zich hebben aangemeld te installeren.

Met gepaste trots kunnen wij melden dat de voltallige (huidige) ondernemingsraad zich verkiesbaar heeft gesteld en voornemens is, samen met de nieuwe leden, jullie allen de komende 4 jaar weer te vertegenwoordigen.

Indien je bezwaar hebt tegen de kandidatenlijst kun je dit tot 7 april 2017 kenbaar maken bij de ondernemingsraad.

1. Mohamed Ahadout

2. Peter van den Berg

3. Patricia Bon

4. Susanne Boullart

5. John van Dijk

6. Anna Govaert

7. René Groeneveld

8. Sven van der Hoorn

9. Jeroen Jager

10. Gerard Koenen

11. Hieke Anne van Lier

12. Isolde Lugthart

13. Piety van der Molen

14. Steven van Reenen

15. Juria Reerink

16. Monique de Rooij

17. Ferry Slee

18. Miranda van der Sloot

19. Derktje ter Steege

20. Guido van der Velden

21. Harmien van der Werff

22. Leen Westdijk

23. Rob Wiekens

Wat gaan we de komende tijd doen

De komende maanden gaat de bestuurder de ondernemingsraadsleden weer installeren, wij gaan op cursus om te zorgen dat we een hechte raad gaan vormen, elkaar leren kennen en de doelstellingen voor de komende tijd bepalen, er wordt een nieuw dagelijks bestuur gekozen en de commissies zullen gevormd gaan worden. De nieuwste leden worden gekoppeld aan een “buddy”, een ervaren lid waarbij ze altijd te rade kunnen gaan als ze vragen hebben. Het plaatsnemen in de ondernemingsraad vergt eigen inzet in eigen tijd maar je krijgt er ook inzicht in de onderneming en zeggenschap voor terug. Dit alles om jullie, onze collega’s in het land, te vertegenwoordigen. Dus als je denkt dat wij je, en je collega’s ergens mee kunnen helpen neem dan contact met ons op. Dat is waar we het voor doen!