Peter Arkesteijn

Hallo!

Mijn naam is Peter Arkesteijn, geboren en getogen Brabander, maar nu al meer dan 20 jaar wonend en werkend in het mooie Zeeuws-Vlaanderen. Ik ben getrouwd, we hebben geen kinderen; een hond en drie katten vinden wij voldoende. Buiten werktijd hou ik me graag bezig met onder andere films kijken, reizen, koken en fotografie.

Na 15 jaar in de horeca gewerkt te hebben, in een subtropisch zwemparadijs, heb ik 7 jaar geleden de contractcatering ontdekt bij Dow Terneuzen, een petrochemisch bedrijf en veruit de grootste werkgever in de omgeving. Eerst bij Appèl, nu, na contractovername, bij Eurest. Hier ben ik tegenwoordig werkzaam in de banqueting, maar op zo’n beetje iedere operationele functie ben ik inzetbaar.

Onlangs ben ik lid geworden van de Ondernemingsraad. De belangrijkste reden voor mij om me op te geven was dat ik het belangrijk vind dat er ook vanaf de werkvloer voldoende mensen in de OR zitten. Ik wil eraan bijdragen dat de belangen van hen die daar werken niet uit het oog worden verloren.