Ferry Slee

Mijn naam is Ferry Slee, Ik werk sinds september 2000 bij Compass-group momenteel ben ik catering manager bij BPS Centerpoint op Schiphol. Ik woon in Houten met mijn vrouw, Miranda en onze hond en twee katten.

De eerste 11 jaar bij Eurest werkte ik bij Medirest (institutioneel) en daarna in de bedrijfscatering. Ik ben altijd chef-kok & manager geweest. Sinds 2010 zit ik in de ondernemingsraad en dit doe ik met heel veel plezier. De reden dat ik mij aangemeld heb is dat ik wilde weten wat er achter de schermen gebeurde en wat de achterliggende gedachten zijn bij bepaalde beslissingen. Daarnaast streef ik het doel na om, als ondernemingsraad, meer toegankelijk en bereikbaar te worden. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van Facebook en onze eigen website.

In mijn privéleven ben ik vaak terug te vinden achter de computer, samen met mijn vrouw in de keuken of op onze moestuin. Elke thuiswedstrijd van Ajax vind je mij in de Johan Cruyff ArenA. Ik ga graag op vakantie naar Egypte om te genieten van zon, zee en strand en aan de andere kant een onuitputtelijke bron van cultuur net als Italië waar ik ook graag heen ga. Culinaire groet, Ferry Slee.

Terug