Ton Stor

Chef kok ING bank, OR Lid

Ton Stor

Mijn naam is Ton Stor, ik ben een geboren en getogen Amsterdammer. Mijn wieg stond net achter het Spui waar nu de negen straatjes zijn. En mijn tienerjaren heb ik doorgebracht in de Bos & lommer. Ik ben altijd werkzaam geweest in de horeca.
In 1984 ben ik na vele leerbedrijven begonnen bij APCO toen door gestroomd naar van Hecke. Hierna ben ik bij Sodexho en Sodexo op de locatie ING terechtgekomen. Het contract van Sodexo bij de ING ging in maart 2018 naar Compass-Group en nu werk ik voor dit mooie bedrijf.

Tot aan de overname was ik lid van de ondernemingsraad van Sodexo en vond dit heel fijn om te doen. Na drie maanden bij Compass-Group werd ik gevraagd of ik bij Eurest ook in de OR wilde. Nou, als rechtgeaarde no-nonsens Amsterdammer had ik daar uiteraard wel oren naar. In de tussentijd ben ik ook gevraagd om weer zitting te nemen in de stadsdeel commissie van Nieuw-West. Ik heb het daar best druk mee, maar het geeft mij ook een hoop voldoening.

Mijn kinderen zijn inmiddels op een leeftijd, 13 en 17, dat ze redelijk zelfstandig zijn.
Ik hoop nog vele jaren deel uit te maken van de ondernemingsraad en mee te mogen denken en bouwen aan dit boeiende bedrijf. Ik heb de inzet van de OR ervaren als een warme deken maar ook het begrip van de directie voor de leden van de ondernemingsraad.

Ton Stor