Sandra Alderden

Beste mensen,

Ik ben Sandra Alderden, getrouwd met Mike en samen hebben wij een dochter Babs (2003). Ik ben geboren in het mooie Deventer (1968). Ben opgegroeid in een ondernemersgezin, mijn vader had een horecagelegenheid waar ik op 14 jarige leeftijd mijn debuut maakte 😉Sinds die tijd veelal werkzaam geweest in de horeca. In 1995 ben ik verhuisd naar Amsterdam en in 1997 ben ik begonnen bij Eurest op het “oude” hoofdkantoor als catering-medewerkster.
Door de jaren heen heb ik meerdere functies mogen bekleden zoals beheerder, assistent-manager, manager op meerdere locaties o.a. NIA, HP, Readers Digest en IBM. Wat ik altijd met heel veel plezier heb gedaan. Door omstandigheden ben ik nu weer terug waar het Eurest avontuur begon, op het CSK, nu als receptioniste. Dit doe ik met veel plezier mede door het contact met de collega’s op kantoor en in collega’s in het land. De gasten een warm welkom geven en daar positieve reacties op mogen ontvangen. Al duurde de omschakeling van altijd regelen en druk zijn naar rustiger werk wel een tijdje.

Ik hou van gezelligheid, koken, sportieve uitdagingen, de bios met vriendinnen, uit eten en ga graag met mijn grootste vriend Doodle op pad de natuur in. In het weekend zijn wij als gezin vaak te vinden langs het hockeyveld.

Ik ben bij de OR gegaan om mij zinvol in te zetten voor de collega’s en de organisatie. Meer te verdiepen in de organisatie en mijn kennis te verbreden en betrokken te blijven. Ik zie het als een verrijking van mijn algemene ontwikkeling en een leerproces waar ik o.a. leer omgaan met tegengestelde belangen en communicatie technieken.

Zonnige groet,

Sandra