Dank je wel!

  

In deze bijzondere tijden waar afstand een grote rol in ons leven speelt en we elkaar soms noodgedwongen uit het oog zijn verloren, is het wachten tot Nederland weer van slot gaat. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal in deze bijzondere tijd, maar wij zijn jullie niet vergeten. Dank je wel, voor jouw bijdrage de afgelopen periode en we kijken er enorm naar uit jullie weer te zien!

Dit fijne positieve bericht namens, Jaqueline, Katherine, Maarten, Marcel J.  Dennis & Marcel W.  is in deze voor sommigen echt eenzame tijden, dubbel zo leuk. Alle medewerkers van Compass-Group Nederland hebben afgelopen week een verassing in de brievenbus gekregen, Een kaartje met een oprecht bedankje voor de afgelopen periode.

Wat een leuke geste, waar vrijwel iedereen vrolijk van wordt. Een kaartje dat je in de grond kan doen waarna er ( bij goede verzorging) een prachtig boeket bloemen verschijnt.  Geniet er lekker van!