Wanneer gaan we weer open?

  

Ook als je locatie gesloten is blijft het super belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Want bij iedereen speelt de grote vraag, wanneer gaan wij weer open?

Zeer waarschijnlijk volg je het nieuws, mogelijk kijk je zelfs de persconferenties van de minister president om de laatste informatie mee te krijgen. Langzaam aan worden de maatregelen weer wat meer versoepeld.

Het is moeilijk om je voor te stellen wat er achter de schermen allemaal gedaan moet worden om straks weer op een veilig manier open te kunnen. Daarom wil de ondernemingsraad met kleine updates proberen jullie, onze achterban, inzicht te geven in de processen die plaats vinden op de locaties die nu gesloten zijn om weer open kunnen.

Na de laatste persconferentie van premier Rutte is gebleken dat het toch echt nog wel even gaat duren voor de kantoren weer vol zitten, het onderwijs weer is opgestart en de fabrieken weer  draaien. Dat betekend dat er wel tijd is om te overleggen met de diverse opdrachtgevers over de te nemen maatregelen. Wie zorgt er voor stickers op de grond, posters, handwas- en desinfectie stations, looproutes. Gaan we met mondkapjes op werken of niet? Welke routes moeten worden aangepast zodat zowel gast als medewerker de juiste afstand kan houden?

Hier zijn de meeste locatie- en rayonmanagers momenteel druk mee. Daarnaast zal vlak voor de opening het personeel op locatie instructies krijgen over de nieuwe manier van werken. Alleen op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat we allemaal veilig naar het bedrijfsrestaurant kunnen komen.

Als OR vinden wij het belangrijk dat deze informatie bij iedere medewerker van Compass-Group terecht komt. Kijk de komende weken dus regelmatig op onze website om de stappen te volgen.

Wij wensen jullie allemaal een heel fijn en zonnig hemelvaartsweekend en geniet ervan natuurlijk wel op een gepaste manier. Zorg in de tussentijd goed voor jezelf en voor elkaar!