OR lid doet gooi naar lekkerste Lunchgerecht & Lekkerste salade van het jaar!!

  

Floyd Meulenbeld, kok op de locatie Akzo Nobel in Amsterdam, gaat in januari met twee gerechten op de Horecava een gooi doen naar de titel Lekkerste lunchgerecht & Lekkerste maaltijdsalade van het jaar.

Behalve kok bij Eurest, is Floyd ook OR lid en zit in de commissie FEB. De ondernemingsraad is super trots op zijn deelname aan deze wedstrijd in de Rai in Amsterdam. Zo zie je maar dat de OR leden ook met de voeten in de klei staan en ‘gewoon’ werkzaam zijn op locatie naast de werkzaamheden die ze voor de medewerkers in het land doen.

Boa Fun!!

Op de Horecava presenteert Floyd zijn creatie broodje boa Fun (lekkerste lunchgerecht van het jaar) & een zilte zeesalade (lekkerste maaltijdsalade van het jaar).  Mochten de gerechten winnen zien we ze vast terug in de menucyclus op locatie. Floyd,  heel veel succes!!