Feedback gevraagd!

  

Welkom op de website van de ondernemingsraad van Compass-Group Nederland.

We zijn er trots op dat we je op deze manier kunnen informeren over de activiteiten van de OR.  Je vindt hier een schat aan informatie over de taken van de ondernemingsraad maar ook nieuwtjes en wetenswaardigheden.  Wil je eens een gezicht bij de OR hebben? Kijk dan op de Wie is Wie pagina.

Lekker grasduinen door de ‘oude’ nieuwsbrieven? Je vindt ze hier

Als je bent uitgelezen,  zijn we reuze benieuwd naar je feedback. Wij willen je dan ook vragen het contactformulier in te vullen zodat wij de website nog beter en toegankelijker kunnen maken voor onze bezoekers.

Aan de eerste 20 inzendingen geven we een leuke surprise weg. Wil je hier kans op maken? Vul dan ook je telefoonnummer in zodat we contact met je kunnen opnemen.

Thanks!

Hieke-Anne, Isolde, Ferry, Monique en Miranda
Commissie PR & Communicatie