Collega in de schijnwerpers!

  

Iedere maand stelt een collega zichzelf voor, waar ken jij ze van, wat ze doen de hele dag op het werk en soms geven ze een blik in hun persoonlijke leven. Deze keer stelt Jeroen Knaepen zich voor…

Ik zal me even voorstellen, ik ben Jeroen Knaepen en momenteel werkzaam op de afdeling Vitaal/ssc verzuim. Ik ben al jaren werkzaam voor Compass Group Nederland B.V. Om precies te zijn 13 jaar in dienst en één jaar daarvoor als uitzendkracht. 14 jaar in totaal dus…..
Ik ben begonnen op de afdeling personeelsadministratie en heb toen menig mutatie doorgevoerd qua in dienst, urenwijziging, locatiewijziging, salariswijziging en uitdienst mutatie. Waarschijnlijk (voor de collega’s die allang in dienst zijn) ook voor u 😉

Ik heb ook een tijdje reiskosten gecontroleerd en nog een klein jaartje op de planning gezeten. Dit laatste was echter niet mijn ding en doordat een andere collega een andere baan had gevonden was er weer een plekje op de personeelsadministratie. Compass Group Nederland B.V. wilde een eigen aparte verzuimafdeling en die heb-ben Wim de Jong en ik opgezet qua administratieafdeling. Dit is echt al jaren geleden en zit eigenlijk nog steeds op deze afdeling. Zijn in de loop der jaren wel veel collega’s vertrokken en de werk-zaamheden zijn mega veranderd, maar vind het werk nog steeds gevarieerd en leuk.

We zijn momenteel bezig met het uitrollen van verzuimsignaal. Locatieverantwoordelijke moeten zelf collega’s ziek- en betermelden. Ook dit brengt zijn eigen uitdaging met zich mee en ben hier ook druk mee bezig. Ik hou me natuurlijk ook nog steeds bezig met verzuimwerkzaamheden, maar ook deze werkzaamheden veranderen weer langzaam. We blijven dus veranderen en innoveren!

Ik vind mijn werkzaamheden en collega’s nog steeds erg leuk en hoop zeker nog een jaren voor Compass Group te kunnen werken. Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn stukje!

Met vriendelijke groet, Jeroen Knaepen