Joan Verspaget

Ik ben Joan Verspaget (47) Catering manager bij Provinciehuis Utrecht en werk nu ruim 2 jaar voor Eurest. Ik woon in Amersfoort samen met Harrold, mijn vriend en vader van onze twee kinderen Stef (10) en Finn (7).

Ik heb gekozen voor de OR omdat ik graag meer wil leren over het bedrijf en begrijpen waarom sommige afspraken zijn zoals ze zijn. Voor mijn gevoel is de afstand tussen kantoor en werkvloer groot, waardoor goede ideeën op papier niet altijd tot hun recht komen. Ik hoop met mijn kennis en ervaring deze afstand wat kleiner te kunnen maken en mee te kunnen werken aan duurzaam ondernemerschap.

Ik ben eigenlijk altijd wel bezig met ontwikkelen en leren. Vooral persoonlijke groei en ontwikkeling van zowel mezelf als andere mensen vind ik reuze interessant. Naast mijn werkzaamheden in de catering heb ik dan ook een eigen coachpraktijk als systemisch coach.
En hoewel werken harstikke leuk is, is ontspanning ook nodig. Dat doe ik door te wandelen, gezellig te eten, borrelen met vriendinnen of uitjes met het gezin. Maar ook door boeken te  lezen en films kijken. Genoeg te doen dus 😊